Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 30€

FLEXVIT NeuroBand voor bewegingen met grote amplitude bevordert neuronale plasticiteit

€ 19,80

Gratis bezorging vanaf €30 in NL

  • Speciaal ontworpen voor bewegingen met grote amplitude om de neurologische voordelen te maximaliseren
  • Nauwkeurige bewegingscontrole en detailcontrole
  • Verbetert het neurologische aanpassingsvermogen, bevordert neurale plasticiteit en optimaliseert reactietijden
  • Verbetert prestaties en biedt blessurepreventie
  • Bevordert neuroplasticiteit, daagt de hersenen voortdurend uit
  • Levertijd 5-6 werkdagen

    Aantal
    Stück
    Productnummer: 40717

    De FLEXVIT Neuroband is samen met Lars Lienhard, de grondlegger van de neuroathletische training, speciaal ontwikkeld voor bewegingen met een grote amplitude. De sleutel hiertoe is de minimale weerstand van de Neuroband - dit heeft maximale neurologische voordelen voor training.

    Het neuro-gecentreerde perspectief draait om het te allen tijde behouden van de controle over een gewricht. De Neuroband maakt het mogelijk om grote bewegingsbereiken te bereiken zonder al te veel trekkracht te ervaren. Dit houdt het gewricht vrij en activeert de receptoren.

    Dit maakt nauwkeurige controle tijdens de training mogelijk, die kan worden gebruikt om gedetailleerd regelwerk in de gewrichten uit te voeren. Vooral bij sportspecifieke training kan dit gedetailleerde werk bewegingen enorm verbeteren en efficiënter maken.

    Product-Hoogtepunten

    • Om de bewegingsbesturende componenten van de hersenen te verbeteren 
    • Ideaal voor bewegingen met grote amplitude 
    • Samen met Lars Lienhard speciaal ontwikkeld voor neuroathletische training 
    • Minimale weerstand voor maximale neurologische voordelen 
    • Veelzijdige toepassingen voor jou als sporter en als coach 
    • Daagt de hersenen systematisch uit voor betere prestaties en blessurepreventie

    Technische gegevens

    • Afmetingen: ca. 240 x 6 cm 
    • Rek: 300%

    Bewegingscontrole optimaliseren - het begint in de geest

    In elke sport is het de bedoeling om complexe bewegingstaken zo goed mogelijk uit te voeren. Neuroatletiektraining richt zich op de precieze controle van bewegingen door de hersenen en het centrale zenuwstelsel.

    Neuroathletics verbetert het neurologische aanpassingsvermogen, bevordert neuronale plasticiteit en optimaliseert reactietijden. Het draagt bij aan blessurepreventie, verhoogt cognitieve prestaties en bevordert de optimale controle van bewegingen.

    Trainen met de Neuroband

    De hersenen houden van nieuwe en onbekende dingen

    Onze hersenen hebben afwisseling nodig - hoe gevarieerder de bewegingen, hoe beter ze zich kunnen aanpassen en kunnen leren. Met de Neuroband worden de hersenen voortdurend geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Of het nu gaat om het verkennen van verschillende bewegingsniveaus of het integreren van weerstand in dynamische oefeningen - zelfs eenvoudige variaties in beweging bevorderen de neuroplasticiteit.

    Eindelijk een mobiel schoudergewricht

    De Neuroband is perfect voor gewrichtsgerelateerde bewegingen met lichte weerstand. Dit verbetert het bewustzijn van je eigen lichaam (proprioceptie) en coördinatie, evenals gewrichtsmobiliteit en stabiliteit. Oefeningen zoals deze voorkomen niet alleen schouderblessures, maar verfijnen ook de controle over complexe lunges en bewegingen boven het hoofd.

    Grote amplitude bewegingen

    Te veel belasting en een te klein bewegingsbereik kunnen de gewrichtsvrijheid beperken, wat de activering van de receptoren rond het gewricht belemmert. Dit is waar de FLEXVIT Neuroband om de hoek komt kijken. Hij is speciaal ontwikkeld voor bewegingen met grote amplitude en stelt je in staat om je onder te dompelen in verschillende bewegingsvlakken zonder de controle over je gewrichten te verliezen.

    0 van 0 beoordelingen

    Geef een beoordeling

    Deel uw ervaringen met andere klanten.